private stuff

Har suttit och pratat med Oliwia om massa privat grejs, alltså herregud finns för henne som dag & natt helt seriöst !
Men sitter och chattar med födelsedagsbarnet Nima och sen min "baba" (enligt facebook) Sajmon. Vi snackar grejs, sen sitter jag och dunkar musik & pluggar matte, åhh helt kass !
Hade möte idag, woooohooo liksom..fast ne dra åt skogen jääävla gaaaaysak ! :(
Fast det var inte så farligt ändå liksom, inte så mycket knas eller så men ändå åh.
Nu skrev mongo Alex till mig i chatt, wooohooo liksom fett random snubbe som bah "skriv bara t mig bitch ♥", så måste skriva något i hans logg, mwihihihihi vad ful .. orkar inte! :(
Anyways måste ta ett varmt bad för det är hur kallt som helst :love:

GRATTIS NIMA ! ♥


( © MIN skylt. )

Nu grattar jag min söta & korta vän Nima som blir tonåring, åh vad kul visst?!
Hur känns det att bli tonåring, början på tonårslivet och det får du väl svara på facebook :)
Ojojojoj här blir det ägg,mjöl,ketchup osv skarrigt eller vad säger du gubben?
Jag önskar dig en jättebra dag korta du, hoppas du får en lika bra 13årsdag som jag hade och massa kärlek till dig Nima ! Du vet att jag alltid finns för dig, det är bara och höra av sig om det är något för du vet vart jag finns som närmast , mobilen. - Det vi snackade om om du vet vad, ställer alltid upp för dig mah broe. Jag älskar dig pluttis ! ♥
STORT GRATTIS HABIB , BIG LOVE ! ♥♥♥♥

såå fiiin ↓
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307805_1836622574487_1808187583_1282470_1809631350_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309351_1830650985201_1808187583_1278286_135770298_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294617_1864137862352_1808187583_1300014_555264300_n.jpg

- Ett leende kan öppna hela världen för just dig.


Knaaaaaas imorgon, möte osv.

Imorgon har jag skola som vanligt men slutar tidigare I think. Men efter skolan ska jag typ hem sen äta något o vänta på mamma sen ska jag tillbaks till skolan med mamma och ha möte i gayskolan med min mentor, åh hur kul?!
Vi ska prata om all knas som hänt, haha låt mig byta skola !
Anyways sitter och chattar med vissa människor, smsar och lyssnar på musik. Ska snart gå lägga mig i sängen och bara smsa osv tills jag somnar, vilket är standrat.
Snackar med Lutfi, omg kolla snubben sååååå fuuuuuuuuucking fiiiiin walla - ögon,läppar & mage... men han bor så himla långt borta men anyways snackar med han lite sådär smått och snackar med Abdiaziz & Rami.
Men har bestämt mig för att typ äta något sen ta bort sminket osv, sen efter ska jag lägga mig i sängen och bara chilla som coola folk gör ;)
Min bästavän Jocke är nog den som får mig på humör & Lavi vet hur man får mig på humör & hur man får mig att skratta riktigt mycket så att jag ligger och gråter på golvet.

Dagis tiderna var nog bäst...

Jag sakar det helt seriöst...det var då allt var som bäst !

Thomas, Jag, nån tjej jag glömt namnet på och Andreas :)


Haha, Halloween på dagis :')

sovmorgon + börjat fixa mig

Håller på att fixa mig sen ska jag dricka varm choklad sen går jag till skolan - måste hinna hejdå! :)

Dygna.

Ska dygna med Foe, haha säg lycka till redan nu alltså herregud det är skola imorgon också men har tur för har sovmorgon vilket är jättebra wooop wooop ! ;)
Kommer klara det här, om Foe somnar kommer jag helt seriöst hemsöka han - haha han har lovat mig att dygna med mig så det är ett måste !
Har nytt simkort & nummer nu, måste lära mig mitt nya nummer ooooooooohhh det kommer aldrig funka helt seriöst men kan lite ändå - tänker lära mig det tills det sätts i huvudet !
Sen står det omg det snöar, det snöar osv på facebook & seriöst har folk svårt att se skillnad på regn & snö eller?
Det regnar här jag bor, det är inge snö här nej men anyways har pratat med Harien, Foe & Brian och hos Brian snöar det vad jag vet och det snöar inte hos mig och han tror att jag bor i fucking stan, hahahaha jag orkar inte mer - vad hjärndöd han är... Ska ta och messa med min jättesnälla vän Jocke för han har sån torr humor så att det inte går att ha torrare, eller jo min..HAHAHA ! Ni får ha det så himla bra i allafall! :D

Ha en trevlig första advent

Söndag - Städat i flera timmar...

Jag städade mitt rum eller vid min säng & skrivbord sen 12:00 och ända till nu, snacka om jobbigt men ändå - nöjd ! :D Har satt upp min älskling på dörren också till rummet och dörren mot hallen så har jag satt på massa bilder , gamla bilder som väcker minnen.. ♥

Allt var kaooooooooos & det va massa löspapper + gamla saker..




Efter att jag hade städat, woooop wooop mycket bättre ! ;)



GISSA VAD SOM FANNS HÄR, ;) ↓....

JOOO... ↓

MIN ÄLSKLING SITTER NU PÅ DÖRREN ! * DREGGEL * ↑

PÅ DÖRREN MOT HALLEN, GAMLA BILDER - MASSA MINNEN... ↓



Happy face.


Om jag sköter mig i skolan osv så får jag en Iphone4 eller det jag vill ha, wiiiiiiiiiieee liksom eller något!
Ska börja bli en snel hest nu dåra - haha kommer aldrig lyckas men man kan alltid försöka right? :)


Lil Star - Hon E Dödlig


Ja låten fastnar i huvudet på en. Så bra!

Söndag - natt.

Men sitter och chattar med folket på facebook, smsar och lyssnar på Lil Star - Hon E Dödlig och seriöst så fastnar man på låten. En viss person frågade om jag kunde komma ut eller ville vara nu men är som sagt barnvakt så kunde inte men annars skulle jag lätt. För skulle inte ha något att göra ni vet vad jag brukar göra på kvällarna/nätterna - jo tråka. Men anyways ska dygna inatt igen, klarar mig på enerydrycker vilket blir bra och blir pigg av det så fine liksom. Folket där ute måste underhålla mig också för vill inte tråka som sagt, annars om jag tråkar så suuug min kuuuuuk era idiotas haha vad random jag är just nu men det är därför jag är halv trött/hyper så allt blir random.
Ha en trevlig natt ! ;)

Blabla, lördagen var helt okej.

Jag var ute med Selma och vi väntade på Sonia så vi satt på scenen och börja göra våran egna remix + haha alla börja kolla när vi "sjöng" våran remix och börja dansa lite awesome dance HAHA. Efter så ringde vi massa från hennes kontaktlista o frågade om dom ville vara men ingen kunde men sen slog det mig att vi skulle ringa Max så vi gjorde det. Han kunde vara, wiiiiiiiee blondie apan liksom yeeey, sen träffade vi lill Kevin i centrum och sen kom Pontus blabla orkar inte berätta. När jag kom hem så var jag barnvakt åt Simon & Steven sådär nice ni vet? ;) Lördagen blev lyckad i allafall. Sitter och dunkar musik, dricker massa energidrinkar o julmust,  chattar med Nicolas & Sonia (dom sociala den här tiden) och smsar med folket. HAHA seriöst Nico är bara woooooow, måste börja stalka han igen - måste bli en bra stalker som förut men grejen är att jag har gillat halva hans facebook höhö. Men han tycker att jag är en bra stalker, hohohohihihihihehehehahamihihihihithihihihi nej men haha jag är så himla trött så att det inte går att vara trött och random samtidigt liksom :blush:  Har så himla tråkigt så har tagit massa med webb bilder, wooop wooop... :)

Åh herre min skapelse... !


HEJ ÖGOOOOON ! ♥ ↑






Tagga ut.


Taggar ut med mina fina vänner nu dåra. Ikväll blir det barnvakt till små skitungar & torget - kärleksfilm på torget idag. Det blir mysigt att passa skitungarna, mina gulliga. Har precis fixat mig och jag bjuder på bilderna där uppe, hohohoho. Anyways jag vet inte när jag kommer hem, vi får väl se - hejdå ! :)

tråk.

Sitter och kollar på big momma och tidigare kollade jag på allt för min syster, vet inte vad jag ska göra sen efter att filmen är slut. Ska nog messa med folk osv, men dagen har rullat på som vanligt men har mått sämst idag på grund av en sak... :/ Men ändå dagen blev räddad senare på kvällen ändå, åh blev så himla glad då ! :')
Orkar inte skriva mer, så ni får ha det bra så länge ! ;)

Hello darling !


Inget ska få hända min älskade kusin...


Vad du än säger så kommer det här inte att vara slutet och tro mig, allt kommer att gå bra.
14 år på jorden och du kan inte lämna världen nu så pass ung du är, om du verkligen försvinner så kommer du alltid att finnas i min släktens hjärta, dina vänners och även mitt hjärta.
Alla lägen du funnits för mig ska inte försvinna, alla minnen & barndomen ska aldrig försvinna. Jag längtar inte till den dagen du ska försvinna och inte när du ska opereras. Utan dig är jag tom, men vart du än är kommer jag alltid vara din ängel o du min & du mitt hjärta o jag ditt. Säger du "godnatt föralltid" så säger jag "farväl föralltid". Kusiner ska inte glida från varandra right?, så låt mig lida med dig älskling. Min närmaste kusin som jag har, den jag pratar med allt om och om du försvinner vill jag helst bli blind och bara se dig i mörkret.
Jag är helt seriöst rädd för att du ska försvinna från mig och att himlen tar dig ifrån mig.
Att prata med dig i telefon känns helt seriöst tryggt för då pratar vi seriöst om allt; allt från killar, kompisar, skolan, familj, bråk, tonårsliv, känslor, tankar och massa !
När vi försvinner tillsammans så kan vi vara fria, men aldrig om en av oss försvinner för kommer aldrig låta det hända någon av oss. Skulle hellre ta livet av mig än att du skulle försvinna, utan dig är jag inget & utan dig vid min sida är jag inte den jag är just idag. För du har gjort att jag vågar vara mig själv och stå för den jag är just idag och kommer att vara & det är du som vet mitt rätta mig, du som känner mig mest, får veta mest om mig, vet det mesta om mig och den som får veta mest saker.
Ondskan ska inte få förstöra våran relation , vart du än kommer att vara kommer jag alltid att vara med dig och den närmaste som kommer att vara med dig - för jag kommer att vara ditt hjärta.
Jag bad inte om detta, att du skulle ha olika sjukdomar och sedan varit nära på att försvinna från jorden och från allt. Men du hade tur som överlevde sjukdomarna. Jag vakna inte upp med den tanken att hon skulle få massa sjukdomar, att hon skulle må dåligt och att hon skulle opereras massor. Jag föddes inte till för att se henne ligga på sjukhuset och opereras och föddes inte till för att höra att hon ska in till sjukhuset och att hon ska opereras. Tänk också barndomen ni haft, tänk hur perfekt den var för er men för just min kusin var det knas för hon hade canser & massa andra sjukdomar redan då men hon överlevde vilket var hur bra som helst. Men himlen är inget för dig just nu, inte i den här åldern och skakar + fryser som bara den för jag är rädd.. Jag kommer att gråta massa glädjetårar om du överlever den här sjukdomen, jag gråter floder just nu för orkar inte tänka på något annat än på dig...
Kära gud, snälla gör så att min älskade kusin överlever den här farliga sjukdomen och att hon mår bra efter operationen...
Tänker inte lämna dig, släppa taget om dig, glömma dig & mina ord är sanna - jag kommer älska dig över mer än annat & kommer alltid älska dig vad som än sker.
KÄRLEK ♥♥♥♥♥♥♥

Slut på ord för denna tragiska kväll... :( ;(

en gammal bild på henne♥

HAHAHAHA! -----> JUL HOS MANGE!


HAHAHA TUUUUNG !


Har ingen aning.

Lavi ringde mig nyss fast det var Marcus som pratade och frågade om jag ville göra något med dom nu, fast jag sitter i mina "sov" kläder just nu så måste byta om liksom om jag ska dit. Fast jag sa att dom skulle gå till torget först så möter jag dom där, hihihihihi lite kul kul liksom...eller? ;)
Ändå, har fixat om mitt hår men har gjort två flättor nu och inte tre för orkade inte för annars skulle det bli knas i mitt hår..haha fågelbo jag svär. Sitter och försöker skriva klart det här inlägget, lyssnar på musik & chattar med folk på facebook som vanligt ni vet - fett standrad. Nej men vet inte om jag ska träffa dom nu eller något - fett forever alone liksom daaaah... Sonia kommer nog också till torget så jag taggar väl dit, woooop wooooop see yah! :D

how cute!...

Seriöst har jag suttit och kollat på dom här videoklipperna 3-5 dagar i rad nej men varje dag kollar jag på dom.
Vilket liv jag borde ha, nej men seriöst äkta kärlek kallas det här, kolla hur söta dom är tillsammans alltså åh...
Ni borde titta på videorna nununununu ! Jag dör, vilken kärlek ♥

fuuuuuckiiing knaaaaas

fucking gayskola bree, alla lärare kan gåååå o slänga sig i väggen jag sväääär jag får damp !
fucking cafékärring, jag döööööööör vilken tjallare & SHONO skjut henne ! :mad:

ahop.

Ska gå byta om osv, kolla om mitt hår är bra för mitt hår kommer bara att förstöras när jag lägger mig sen på morgonen bääääääääääääääääääääääääääm! Men anyways innan jag ska lägga mig så ska jag nog titta på tv och smsa vilket är standrat. Messa med Foe som säger att "ft" står för "fett" men det stå för"förtrollad"...nej vad mobbad han är, skoja. Men har ett minne som en guldfisk, blubb blubb liksom eller vadå? ;) Hörde av Johanna & Alejandra att Justin Bieber skulle komma till Sverige typ nästa år... jag dör! :D Fast ne liksom, jag har ett jättebra minne & är jättesmart & OJ kom på en sak nyss!... Jag har matteförhör/prov imorgon & på torsdag, omg döda mig - det slog mig nyss i huvudet ! + Har glosor + verb till engelskan imorgon, verkligen att ge 1 fucking dag till oss för att lära oss alla 12-20 glosor, knappast + verb och skit !  LÄXOR & PROV RULLAR PÅ SOM VANLIGT... kommer total faila seriöst , RIP mig :(
-Bild från tekniken idag, wooop woooop vikarie o grejer!
Usch igga mig, prutt ful assåå
men bjuder :blush:


inga kommentarer, kom inte på någon rubrik.

Sitter och chattar med folk på facebook, kollar bloggar, smsar med folk, lyssnar på musik och är hungrig som fan fast orkar inte äta :( Men ändå, väntar tills Pontus ska duscha klart sen ska jag skypa med han, vilket han ville och vilket jag kunde göra för jag gör inget speciellt ändå. Dagen har ändå rullat på som vanligt, slutade 16 idag vilket är jobbigt men dagarna då vi slutar 16 brukar gå snabbt & ni vet har man kul så går tiden fortare... ;)
Juste på tal om vädret liksom, snacka om hur kallt det är & man fryser bara som den även om man har en tjocktröja/kofta på sig !
Anyways har flätat mitt hår också eller alltså i stället för sidecut gjorde jag med flätor & jag vet inte om det blev bra för de blev helt fail - men somsagt det här var första gången jag gjorde flätor men man övar alltid in sig det när man gör det och man kan träna så klaga inte om ni märker att de blev fail :blush:

- Kärlek


- Teknik släng dig i väggen.

Teknik lektionen blev awesome när man fick sitta i en "fottölj"


Kanya in the toilett


ORKAR INTE LÄGGA UPP FLER BILDER, TUSENTALS.


Andra facebook statusen.

/ Efter 2-3 långa år så ringde han till slut - idag. Även om jag inte var hemma när han ringde så sa han till mamma att han saknade mig och dom orden får mig att sakna han ännu mer och vilja gråta glädjetårar. När man har en pappa som bor på andra sidan av JORDEN så är livet meningslöst speciellt när han inte har hört av sig på 2-3 år... Och att få höra att du mår BRA & LEVER får mig att bli hur glad som helst men kommer alltid att vara orolig över dig. Inget i världen kan hindra mig att vara pappas lilla flicka. Men jag kan inte bli gladare än vad jag är just nu. - Jag älskar dig av hela mitt hjärta pappa ♥ ♥

Facebook status.

Efter 2-3 år så hörde pappa av sig & berättade för mamma att han saknade mig. Snacka om glad, men även om jag inte var hemma när han ringde. - Jag älskar dig av hela mitt hjärta pappa ♥ ♥

snacka om hur glad man är :'))

Rätt så chill.

Jag har sovmorgon imorgon, börjar 9 vilket är bra och börjar alltid 9 på måndagar typ. Men kommer väl att sluta runt 16 tiden om jag inte har inställd E-VAL då slutar jag tidigare och om vi har E-VAL och har våran lärare som vi har standrad så får vi alltid sluta 1 timme eller 1 halv timme tidigare , woooop woooop !
Men dagen kommer väl att rulla på som vanligt tror jag, men anyways kommer väl att däcka på några lektioner. Hihihihi puss! ♥

Kanya Toivonen (Juevesano) @ FB

" GILLA så tar jag den som har snyggast efternamn & heter det på facebook "
De va svårt att välja men tog till slut 2 efternamn..ett i namnet och ett i parentes.
"Toivonen" & "Juevesano"
Skit fina efternamn! Men det kommer väl att hända att jag byter efternamn någon gång till något annat, för jag är sån som ändrar namn hela tiden, eller så lägger jag till ett mellannamn hihihihihihihi ♥

Ja, jag är vaken.

Snacka om brist på liv alltså...
Nej men det finns inget att göra helt seriöst, jag tror att alla i min familj sover nu eller förutom min syrra som håller på med sin mobil eller så är mamma vaken och sitter vid datan och typ spelar pocker eller något kort lek men men. Sitter och chattar med folk på facebook, lyssnar på mixar på Dj Qualitys bästa hemsida och vill messa med någon men alla typ sover? :o Anyways jag roar mig med alla spel på spelo.se vilket är "jätte" kul mmmhh & har fett ont i röven för har suttit i hundra tals år, nej men i några timmar sådär eller minuter rättare sagt.. Jag vill typ ut just nu men folket sitter bara hemma o spelar,kollar på tv och sover säkert för det finns ingen som vill tagga ut direkt, o jag vill inte känna mig som värsta forever alone människan direkt och inte för att jag skulle gå ut i det kalla vädret direkt. But the way jag orkar inte blogga mer, så ni får ha det så bra, puss! ♥

Brist på liv.

Sitter och chattar med Sonia, dunkar musik/mixar på Dj Qualitys hemsida och sen sist men inte minst det Sonia vet, hihihihi ni får inte veta!...nej men sitter och geekar spel på spelo.se wooop wooop :blush: Jag sa ju det, brist på liv till 110%... Men ska gå och lägga mig snart för jag är trött som fan, men aja hejdå ni fick veta att jag spelar på den hemsidan när jag har tråkigt, just saying - puss! :)
Bild från i fredags på mattelektionen, åh vilken sjuk lektion alltså! ;)

Here we go.

Har som sagt bara varit hemma hela dagen för jag orkade inte följa med mamma till trångsund eller rättare sagt familjen. Det var dessutom typ lite släktträff eller några i släkten i varjefall. Blabla jag har i varjefall varit hemma hela dagen och kvällen ensam + det var rätt så skönt faktiskt. Gick in på TV4s hemsida sen kollade jag på barn program osv hihihihihihihi :blush: jag låg också och frös som bara den sen låg jag vid elementet vilket blev VAAAAAAAARMT & SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT ! :D
Just nu sitter jag och chattar med folket där ute på facebook, lyssnar på musik, messar & typ bara tråkar.
Gjorde ett videoinlägg också, alltså herregud..HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA jag orkar inte mer, var trött när jag gjorde videoklippet alltså ni anar inte hur trött jag var..omg HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA..Jag orkar inte mer seriöst,HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA! :(
Fryser jätte mycket nu & en sånhär lördagskväll,vinterkväll (är det typ vinter eller a vinter/höst?) , kunna mysa med han, kolla på film osv , det skulle det sitta perfekt med en kille nu när det börjar bli vinter & då man längtar att få en kille eller något !? ♥♥♥♥♥
Men man får väl tåla att inte ha en kille just nu dåra vilket suger riktigt mycket men ändå det är riktigt skönt att vara singel ändå men föredrar en kille hellre... ;)
Hello dude, bild från i fredags sista lektionen..haha snacka om extremt tråkigt!

Trött chey här.

Jag sitter framför facebook och tråkar + kollar på Austin live ! :D
Så himla fin jag svääääääääääääääär jag dööööööööör, så fin..han täkte ta av sig tröjan sen han drog ner den igen blabla !!! :O Just nu dansar han omg, han har sjungt lite låtar ocksåå, alldeles för fin! ♥♥♥♥♥ Vill ni också se?, klicka här http://www.ustream.tv/AustinMahone

Dagen idag var knaaaaaaaaaaaaaaazz, haha fett kul jag sväääär - tack för ikväll tjejer & grabbar ! ♥

Näääk - Namnet Va Näääkish


Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung låt ! ;)
Låten finns nämligen på spotify också & jag tycker att ni borde lägga till låten på era spellistor♥♥♥
Näääk – Namnet Va Näääkish

FREDAG IDAG ! - UTGÅNG

Jag ska tagga ut med b-rudarna Jessica, Mikaela, Sonia och kanske några fler? :)
Ska se om Kevin bästavännen kan träffas en stund, vilket blir super bra för han får mig på humör :love:
Men aja, vi hörs väl i nästa inlägg för jag måste fixa mig + vid halv 7 kommer Yaya så träffar min älskling ♥- PUSS HEJ! :D

Äntligen tagga ut, härlig lördagskväll! ♥

Dag 17: Bild på dig och dina syskon

Som ni kanske visste eller jag tror inte det men aja, jag har två halv bröder också fast dom bor i Thailand och har bara träffat dom 1-2 gånger, inte mer... Men har en halv syster som jag bor med, som dessutom är sjukt jobbig -.-'

Bild på mig & min halv syrra , på kryssningen på höstlovet (har tyvärr ingen ny men den här är rätt så ny )
Vi är INTE lika som vissa säger, hon är dessutom mitt halv syskon!



Imorgon är det fredag !

Imorgon är det fredag, herregud vad skönt det känns nu efter en lång skolvecka ! :)
Men imorgon hittar jag väl på något med någon så det blir trevligt, orkar inte skriva mer. HAHA jag vet vad onödigt jag lovar jag är tråkig när jag är trött. Jag blev fett hyyyyyyyyyyyyyper i skolan idag, eller rättare sagt på idrottslektionen så skratta jag åt inget sen börja jag skratta åt typ allt`? :blush: ♥
Men anyways orkar inte mer, ska snacka lite privata grejer nej men olika saker med folk så vi hörs ! :)

åh men herregud...

"Alla har förändrats helt seriöst, allt har blivit annorlunda speciellt alla som kallas för 'vänner' , jag vet inte vad som har hänt med alla nu förtiden & kan säga att dom inte är dom gamla vanliga. Vill bara kasta dom helt seriöst och ha kvar/skaffa äkta vänner, för seriöst dom lär känna någon sen dom börjar bli helt åh jag vet inte vad! Dom blir dryga, bryr sig inte om en längre och har för MYCKET luft alltså jag döööööööööör. :thumbdown: Jag kastar er falska & kastar er jag känner för att kasta men behåller alla dom äkta & skaffar dom som är äkta och slänga alla killar som ljuger tungan av sig + alla patetiska så kallad för 'vänner' är helt hopplösa. Ni kan bara lämna mig okej?, ni betyder inget längre & har för mycket luft & JA, jag syftar på många för jag känner knappt igen er ! :s " Skriver bara av mig sådär
JAG ORKAR INTE MER, HEJDÅ :mad: !

Flyger fritt på ängarna.

Det går inte bra att plugga helt seriöst, kommer inte klara det här men ska försöka ta tag i det här seriöst !
Men sitter och lyssnar på musik och chattar med min katt, nej men med snubben som typ aldrig ger upp och alltid ska skriva att aa tänker inte komma in på saken helt seriöst. Jag är helt slut alltså jag lovar er, det går inte att konsentrera sig på all plugg & vill bara lägga mig vilket jag nog kommer göra. Ska lägga mig i sängen för har ont i nacken och är trött + förkyld så ska bara ta och ligga i min sköna säng där jag alltid smsar med dom bästa :)


♣«Ω»♦

Kollar på scary movie på kanal 11 just nu, wiiiiiie underhållning alltså yes ! :)
Men måste plugga till matte diagnos imorgon och kemi PROV , åh herregud vad jobbigt jag sväär orkar inte skolan och de är alldeles för mycket läxor & prov vi får! Ha det bra, hejdå :(

Dag 16: En bild som alltid får mig le.

Bilder på min fina, underbara, äkta, gulliga, osv barndomsvän & mitt allt.
Hon som fick mig glad varje dag vi träffades, på DAGIS när vi lekte och va hela tiden.
Jag saknar dig helt seriöst... LYCKA - kolla bilderna vilka minnen dom ger... ♥♥♥♥♥

Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.

Jag vet att jag skulle gjort det igår , den 15e men gör det nu ! :)

Forever ↓


Bilderna är från http://weheartit.com/ - gryym hemsida ♥


DJ QUALITY , JAG KÄNNER MIG GLAD JUST NU !

Skrev det där som står på bilden här nere och skrev det för nån minut sen och han skicka hjärta tillbaks, omg jag älskar han & allt wooooooooooopp wooooooooop ! Det är han som gör alla fester med hans mixar :D ♥♥♥♥
- HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRTA ! ♥♥♥♥♥♥♥ :love: :love: :love: :love:

hemma från utvecklingssamtalet !

Det gick faktiskt bra, wiiihooo ! :D Skippade dansen idag för hade inte ätit något och skulle ändå inte hinna till dansen efter min utvecklingssamtal men anyways sitter och äter nudlar, kolla facebook och chillar lite. Ska träna inför matte diagnosen & kemi provet imorgon, åh men hurra liksom? -.-' Skulle aldrig tro det ! :(
Hejdå ska fortsätta äta osv ;)
Bild från i fredags, untzz untzz :blush:

Utvecklingssamtal på G...

Väntar på att mamma ska komma hem sen ska vi till min skola igen och då ska jag ha utvecklingssamtal. Jag är helt nervös inför utvecklingssamtalet för man vet aldrig om dom kommer berätta något dåligt. Men i allafall hatar utvecklingssamtal osv, men aja det är 1 gång per termin så jag slipper det den här terminen igen men sen vid våren så kommer det ett nytt utvecklingsamtal. Aja tagga till utvecklingssamtalet, åh jag slår vad om att vi kommer att prata om matematiken mest helt seriöst och att jag inte gör mina läxor när jag får, åhh bajs...! :(

*host host*

Sitter och slöar framför datan helt förkyld och hostar tills döds vilket är jättejobbigt kan jag säga er.
Äter i allafall nudlar, muuuums & bara slöar, men efter jag ätit nudlarna så ska jag skriva på IUPn som jag ska ha med på utvecklingssamtalet imorgon. Åh nej jag ska ha utvecklingssamtal imorgon, jag tror att jag kommer dö liksom för jag hatar det seriöst & kommer nog känna mig nervös och allt men aja får se hur det blir.
På mina omdömen stod det ja på allt förutom på en det stod på väg men i allafall, får se hur det blir imorgon ! :)

Boring.

Måste verkligen eller måste inte men vill gå & lägga mig bara. Är fett med förkyld och hostan som jag hade förut minns ni? den har komit tillbaks i varjefall vilket är super jobbigt :(
Måste i allafall vara minst lite frisk tills imorgon då det är den där aktivitets dagen eller vad det heter. Kommer inte sluta 16:00 i varjefall vilket är skönt & måste vila ut mig lite. Kommer bara ha språk, mentor & sen slöjd , helt seriöst är det bara chill lektioner sen ska vi äta sen vid 11 så ska vi samlas inför bowlingen wooooop wooooop ! ;)
I varjefall så sitter jag bara och dunkar på gamla låtar sen inne på facebook, när jag lägger mig i sängs så ska jag bara messa med folket mina gullungar here I come in the phone ! :D
Gamal favorit , The Pussycat Dolls
BOOST ♥

Tack fina hjärtat, ♥
Min vackra väns blogg, http://sweetcooco.blogg.se/ - värd att kolla !

Dag 14: Favorit citat.

Har helt seriöst för många favorit citat men anyways ger några styckna då.
"
Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv."
"
- Allt som är värt att älska är värt att kriga för."
"
- Fall inte för ögon som dödar, Dö för ögon som gråter för dig"
'' om en stjärna skulle tändas varje gång jag tänkte på dig,skulle natten vara ljusare än dagen"
"KÄRLEK ÄR FÖR TVÅ PERSONER, MEN DET FINNS ALLTID NÅGON IDIOT SOM INTE KAN RÄKNA."
"Klubbor blir ciggaretter. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kyssar blir sex.
Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan? Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig? Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Krig var bara en lek. Den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde bara vi ses i morgon..."

Och har massa mer men kan inte skriva ner alla, men kolla facebook för där brukar det finnas mina favorit citat på mina bilder. ;)

Aktivitetsdag imorgon !

Har i allafall varit in the school efter en sjukt grym helg kan jag säga & deusstom har jag varit lite nere (varit halv sjuk osv) men dagen har rullat på liksom. Imorgon så har jag en halv skoldag för vid 10-11 tiden så ska vi ha aktivitetsdag eller vad det heter, ni vet när man kan välja olika saker som tillexempel bowling, klättring, skridskor, fotboll osv - det kommer bli grymt & jag fick mitt första val nämligen bowling i Sundbyberg för det fanns 3 olika bowling grupper, wooop woooop. Åker dessutom med mina mentorer för dom är själva lärarna som ska med oss på bowlingen & några från min klass så det ska bli skoj så vi får se hur det blir imorgon. Men hörreni ni får ha det så bra så länge tills jag har duschat och fixat mig sen så bloggar jag så då hörs vi ! :D
Btw; Har ny bakgrundsbild eller vad man ska säga.

- Lär dig att ta långa kliv, men även att ta pauser


@studion in the school

Skulle egentligen ha slutat för min svenska lärare var inte här och det var inställt. Skulle till min klass som har svenska just nu men orkar inte så jag satte mig vid datan i studion och skriver min saga, wooooow det är mycket roligare än att sitta & läsa. Anyways har inställd svenska & E-VAL för vi har ingen vikarie som vi ska ha på våran bild (E-VAL), yeeees det är chill! ;)
Men måste bli klar med min saga så jag inte har mycket att göra sen på andra svenska lektioner, har känt mig nere idag i skolan efter att jag är förkyld och har ont i halsen & hostar ganska mycket. Måste göra min historia nu , duktig tjej hära va ! :D


Till skolan igen...

Måste gå nu!

Dö trött

Ville bara skriva lite mer, hihihihihii :blush: Men nu ska jag gå & lägga mig igen eller ta och smsa med sociala folk och folk som är vakna wooop wooop, känner mig sjuk som bara den! :(
Min jacka ger kärlek, därför så känner jag mig varm när den är i närheten :blush: ♥


Bums i sängs I will !

Orkar inte mer, känner mig så nere jag lovar & ska lägga mig i sängs och bara smsa. Sen måste man ha lite stämning så jag tänker också lyssna på musik, oh jaaa sovmorgon imorgon! :D

Hej bloggen, jag är halv sjuk typ & det rinner från min näsa.

Sitter framför datan och är inne på facebook, lyssnar på go musik och sånt dära kul.
Men jag mår inte så bra heller kan jag säga, det bara rinner o rinner o rinner från näsan..alltså helt seriöst det tar inte slut - det fortsätter non stop vilket är super jobbigt och kan inte andas nästan! :( Men är förkyld, snorig osv men det blir nog bättre snart för är typ halv sjuk och det får inte bli över halv sjuk!..hoppas jag. Btw; kedjebrev/kedjesms kan gå & slänga sig i väggen helt seriöst..har fått kedjesms var 3e minut typ och det är bara samma sms som folk skickar + såna där frågesms, herregud vad jobbigt -.- Ska ta och kolla facebook, messa osv nu så jag vet inte om det blir mer inlägg för ikväll & har sovmorgon till 09:00 imorgon, åhh vad härligt speciellt efter en söndag så att man kan sova längre ! :D Puss & Hej :love:

en bild från lördag kväll/söndag natt

blåa ögon är kärlek ♥ för bruna ögon kan kasta sig i väggen, nej men visst bruna ögon är sjukt fint men när man väll blivit van med det och vill ha andra ögonfärger än brunt så är de inte så fint. ;)

Den här texten är ©opyright !

©
Du lät mig falla fast du visste att du inte kunde fånga mig.
Du fick ett ansvar som du inte var redo att ta.
Än idag står jag med frågor utan svar, hur kunde det blir så här?
Om jag kunde, skulle jag bara stänga av alla känslor och bara låta det vara.
Men mina känslor för dig kommer alltid att bevaras.
- Hur ska jag kunna le ett äkta leende, när det var du som gjorde mig glad?

DJ QUALITY - kärlek ♥

woooop wooooop ! ;)

Grattis på fars dag världens bästa pappa ♥

Min alldeles egna super hjälte sen liten och den som alltid kommer att vara min nummer ett. Jag önskar att vi fick tillbaks tiden då vi alltid va i närheten av varandra och inte som nu flera tusen mil ifrån varandra & dessutom är du på ANDRA SIDAN AV JORDEN...Om vi kommer att tappa kontakten så lovar jag dig att ditt namn alltid är inristat i mitt hjärta för jag kommer aldrig glömma dig. Lämna ALDRIG mig snälla, försvinn inte och jag är orolig över ditt jobb. Att du ens jobbar som militär vilket gör mig orolig som fan. Men hoppas du klarar dig, allt du gjort för mig & alla gånger jag träffar dig efter var 3-4e år så vill jag inte åka ifrån dig o lämna dig. Känner all trygghet hos dig och du ska veta att du är hela mitt hjärta. Att vi inte ens har bilder som vi båda är med på får mig svag och besviken. Glöm aldrig mig - Grattis på fars dag världens bästa pappa, JAG ÄLSKAR DIG... ♥ ♥

Dag 13: En puss- eller krambild.

Hej gamla bild, jag & Markus i somras då vi var tillsammans :)

@ Selmas home


I'm Sexy I know it

Vi dunkar den, wooop wooop vad det rööööjs här inne.. eller inte :)
Vi ska nog ta och äta frukost snart eller ja för oss blir det frukost för vi vakna för ett tag sen just saying. Vi älskar't godis guys ! :blush: :love: Men vi ska ha lite skoj nu så vi hörs väl i nästa inlägg? ;)


är vaken !

Jag gick och la mig typ vid 6 tiden och vakna vid 10, Selma vaknade också då men Elin sov fortfarande. Just nu sitter vi och tar bilder med systemkameran, pratar lite, äter godis och dunkar musik! ;) Här får ni 3 bilder på mig som är tagna typ precis och 1 bild som Elin tog på mig när jag halv sov innan vi gick och la oss. :blush:


hello guys - 05:12

Har varit vaken hela kvällen / natten och vi har kollat på 3 filmer + tagit massa bilder. Men nu har Selma gått och lagt sig, däckarN men jag och Elin sitter uppe , wooop wooop inte trötta tjejer. Men ska ta och messa med nån rolig och en som är vaken + prata med Elin. Kolla klockan liksom woooops, vi ska snart gå och lägga oss eller något sånt men vi hörs ! :)
Bjuder på den här hörreni!

@selmas home

Sitter hos Selma med Elin och Neyat. Vi har varit i östra och sen gick vi till centrum och köpte våra saker blabla. Vi har precis ätit och tagit lite bilder just saying.Vi ska typflummanu, äta tjockis saker & kolla på filmer. Men kommer väl att updatera senare vilket jag är osäker på. Men vi hörs sötnosar!

Bild från höstlovet när vi skulle till Alby ;)
image description


- Om kärlek och misshandel gör lika ont, varför är inte då kärlek ett brott.


Do style Deh

Nej men är strax klar sen ska jag rulla home to smurfen. När Elin & Neyat har kommit så ska vi typ ner till centrum & köpa tjockismums vilket blir super + hyra film eller något. Kiss my ass liksom, nej men är inte direkt färdig för har inte packat ner mina saker som jag måste ha...katastrof så måste fixa det snabbt ! :(
Jag bloggar väl när jag är hos smurfen vilket blir super, yeeey för ska bannemej inte somna för ska bara vila ögonen inte sova, inte däcka för måste vara pigg chey! :D Men ändå måste typ äta en macka först innan jag ska till Selma för är riktigt hungrig och drack bara TE till frukost för min hals dör snart RIP or what?, sen har jag inte ätit lunch för jag ville inte äta men ska fixa en eller två mackor nu så vi får höras hos Selma vilket jag nog tror + Elin ska ta med sig sin systemkamera I think så det blir jättefina & många bilder på oss ikväll - jag hoppas verkligen inte att jag somnar så dom inte får en bild på mig dom där tomtenissarna! ;)
Bild från kryssningen på höstlovet, jag & lite av Lavi i bakgrunden

- Berätta inte alla dina hemligheter för en kompis, för din kompis har också en kompis.


Kär i namnet.

Leticia - Åh herregud vad fint namnet är, vill heta Leticia helt seriöst... Namnet betyder också glädje på latinska eller hur man ska säga det. Vill ha det namnet alltså &/"?/%=# ! :( Nej men jag tänker faktiskt ta det här namnet som mitt "mellan namn" seriöst, för skojs skull inte för att det kommer bli eller är mitt riktiga mellan namn men ändå, tänker ha det som mellan namn så ni kan inte säga något för jag tänker ha det & för skojs skull! :D

- försök att se allt med stängda ögon, fast med ett öppet hjärta


My super hero.

Jag håller på att fixa mig lite snabbt, sen ska jag fixa lite saker osv för ska slagga hos smurfen tonight.
Går till henne vid halv 3 eller något sånt vilket blir bra men har inte bråttom dit eftersom att jag bor 30 sekunder ifrån henne daaaah - eller det beror på hur snabbt man går annars 1 min? ;)
Det blir insane ikväll, vi ska tjocka oss massor & se på film(er).
Anyways måste börja fixa mig nu, puss hej! ♥
Smurfetta & Klumpiga :love: 

truetrue

Jag är inte fjortis för att jag gillar att sminka mig.
Jag är inte emo för att jag är ledsen ibland.
Jag är inte en hora för att jag använder korta shorts.
Jag är inte en pluggis för att jag bryr mig om framtiden.
Jag är inte en player för att jag har lätt att bli kär.
Jag är inte en bitch för att jag inte tar skit.

Dag 12: 5 mål i livet.

  1. Skärpa mig och börja ta skolan på allvar så jag kan få ett bra betyg så att jag kan tjäna mycke pengar i framtiden.
  2. Jag ska göra mina föräldrar stolta.
  3. Leva livet!
det blev 3 mål i livet.

fantasi är det vi vill ha, verklighet är det vi får .


T-Pain feat. Wiz Khalifa & Lily Allen - 5 O'Clock


11.11.11

ÄNTLIGEN FREDAG! :D
Hello world, det är den 11.11.11 idag och klockan har ju redan passerat 11:11 så yes guys.
Skoldagen har bara rullat på som vanligt you know, somna på SO lektionen för jag var extremt trött & sen slutade vi 15:00 idag alltså på en fredag???!! :O Anyways gick till Edbo skolan och träffa folk, sen kolla vi på killarnas basket träning ett tag sen satt vi i hallen och pratade om massor, sen kom jag hem vid 19:00 tiden oh hell yeah.
Men just nu sitter jag och chattar med lite folk på facebook, lyssnar på musik och smsar - standrat.
Speciellt så messar jag random saker med en viss person, hahaha vilken humor jag svär & vi snackar om "tomten". HAHA "hoho","finns det några snälla barn här?" osv..haha vilket liv vi har helt seriöst nej men aja orkar inte blogga mer nu. Har dessutom inte ätit middag så ska se om jag har något att äta annars får det bara bli typ yogurt eller något, yeey - I don't like food. Fast imorgon slaggar jag o sötnosarna Neyat och Elin hos smurfeN Semla Selma för hon har typ FF men hennes lillasyster kommer vara där för tydligen slutade kalaset hon skulle på 16:00 & ja ni fattar. Vi ska hyra dom braiga filmerna & jag tror att hon redan har några bra filmer på datan vi kan kolla på och sen ska vi köpa massor tjocksaker för vi ska nämligen tjocka oss sådär lite mer :blush:
Kommer nog inte blogga imorgon kväll eller kan nog blogga från min mobil, Selmas Ipad, hennes data, hennes Iphone eller så tar vi med oss datorerna och ja ni förstår mycket väll era... nej men ni fattar vilket är super bra - thanks dudes. Det blir nog massor med bilder för vi SKA ta massor med bilder speciellt när vi har mobiler,datan,Ipaden,kamera osv...HAHAHA hell yeah bitches. Jag kommer knappast att somna, kommer nog bara däcka lite men inte sova helt - ska bannemig dygna om jag orkar nej men man ska va vaken & social när man slaggar hos folk i allafall my style. Men kommer inte somna men kommer nog updatera vilket ni vet att jag inte sover, men kommer bara däcka & inte somna! ;) Men seriöst orkar inte skriva mer & bloggar nog senare så vi hörs i ett annat inlägg guys för ska hitta något att äta. :)
Bild från igår på själva smurfarna - Smurfetta & Klumpiga

btw; smygbilden Max tog på mig när jag somna på NO lektionen..att folk inte låta en sova ifred :(

Dag 11: Msn profilbild.


Dag 10: En bild från din förra sommar.

Har inga bilder på den här datan. Åter kommer.

Skype med Sonia & Saffe - ni vet dom dära bebeksarna.

Jag pratar med Sonia & Saffe just nu på skype , ville bara meddela att jag gör det & ska vara sociala mot dom nu på både skype och facebook. Hahaha nu ska jag vara lite halv taskig...men jag tycker faktiskt att jag blivit fett snäll :blush:...hHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH orkar inte mer! ;)
Sonias blogg: http://soniasina.blogg.se/
Saffes blogg: http://www.gaybloggen.com/
HAHAHA, jag drev bara det är inte Saffes blogg, eftersom att han INTE är bög & att han ÄLSKAR mig bara ! :blush: :love:

Lavi min underbara broder ! ♥

Min broder , du betyder så himla mycket för mig och berättar det mesta för dig. Du har nog ALLTID haft rätt om alla killar jag har tänk satsa på och redan satsat på, men har aldrig velat tro på dig för trodde du bara drev sådär men sen insåg jag att du hade haft rätt alla 2-3 gånger & du ville inte att jag skulle bli sårad, how cute?... Vi har känt varandra sen förskolan liksom men det känns som EVIGHETER helt seriöst och ångrar inte att jag lärde känna dig. Du har fått mig att le alla gånger jag varit med dig, fått mig att skratta och fått mig på bra humör när jag vart ledsen - vad skulle jag göra utan dig?. Din humor får mig att känna mig lite sådär trygg och JAG kommer att stötta dig i alla lägen du behöver hjälp, för du vet att jag alltid nås på luren så det är bara ringa eller smsa. Du är guldvärd broder & jag älskar dig grymt mycket ! ♥ ♥

NY JACKA, HURRA LIKSOM? :)

Mamma hade tydligen beställt hem en jacka till mig från H&M, det behövdes egentligen inte en ny jacka men aja har man fått det så har man fått det. Har fått en sån liknande jacka som på bilden men utan SKÄRP/BÄLTE och jag tror knappast att den är lik den som på bilden heller. Den har dessutom en LUVA med PÄLS på, vilket är jättebra speciellt att den har en luva, men anyways - I LOVE IT! ♥



Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.

När jag var liten = en gammal:
Nu=en ny bild på mig:


Stefania 14 år ! ♥

Stefania bästa kusin fyller 14 år - fjortis år.
Min fina kusin blir 14 år nu idag, hälsar henne ett grattis !
Hon betyder så himla mycket för mig, hon får mig att le när jag är ledsen och mår som allra sämst.
Hon är min livskraft, från vaggan till graven min favorit Stefania och utan dig skulle jag inte stå här idag.
Kan prata med dig om precis allt - Killar,bråk,familj,tonårsliv,vänner,skolan, tankar, känslor & massa mer.
Är så jävla glad att ha dig som min kusin vilket känns jättebra, att du finns vid min sida känns så himla bra.
Jag älskar dig enormt & det vet du min ängel så nu...
Har inte träffat dig på 100 år och vi får ta och ses någon dag hjärtat lilla - saknar dig enormt verkligen!
Ha en jättebra födelsedag fina du, kärlek ! ♥


Hello cute.

Andra dagen i skolan efter höstlovet...
Jag har haft skola precis som vanligt och det rullade som alla andra dagar men slutade (16:00), omg har ni märkt att det börjar bli mörkt redan vid 2-3 tiden liksom herrejösses! :O Var i allafall med Selma efter skolan & vi köpte godis i centrum o åt på grillen, sen var hon tvungen att gå hem så jag fick hänka med henne hem vilket var trevligt liksom? ;) Men anyways vi har tagit bilder, eller jag har gjort det HAHA men Selma däckade i allafall för hon tyckte att Simpson var helt boooooring så hon typ somna så jag satt och kolla på Simpson sen Family Gay hurra liksom? Sen tog jag hennes mobil och filma när jag väckte henne, hahaha jag dog av garv & videoklippet ligger uppe på facebook nu så att ni bara vet men tror inte att ni kan se det liksom. I varjefall jag snackade med Mr.Hemlig wooop woooop han bryr sig hur jag mår och massor mer, liksom alltså han frågar osv.. %¤(%&!%)(¤&%%=&%!/() Hur gulligt liksom?!.. #¤%&/(=!)/&/%& Jag tror att jag faller för han alltså herregud, tänk er hans personlighet hur den verkar vara liksom, åhhhhh ryyyyyyser & kan säga att han är hur snäll som helst vilket är super & underbar woooop woooooop. Men ska snacka saker med han nu så ja osv, ni får ha det bra hejdå! ♥

Dag 8: Bild på en tid jag saknar.

- Åh herregud vad gammal, jag saknar... ♥

@ Selmas place / bloggar från Selmas iPad.

Jag sitter hos Selma som leker med nån svan o sin mobil och hennes lillasyster som ligger och ser på nåt program. Jag bloggar när jag kommer hem senare ikväll, ha det ! ;)


Nicolas - alltid din stalker.

Ojojoj, nån saknar mig...HAHA alltså :blush:
How cute? ♥

Dag 7: 5 fakta om mig själv.

  1. Jag har gått igenom väldigt mycket speciellt när det gäller familjen... :(
  2. Jag kan börja skratta åt allting, speciellt när jag är trött & har tråkigt. Har grymt torr humor enligt mina kompisar, min humor är bara för bäst !
  3. Jag blir glad när killar är helt underbara, har grymt underbar personlighet & bryr sig om en. Älskar också när killar luktar gott, har bra klädstil & helt mysig att krama.
  4. Brukar lyssna på olika låtar efter känslorna ibland, om jag är ledsen,sur eller något liknande blir det depplåtar för mig osv...
  5. Jag vill skriva massor att skriva, men skrev det här för att jag kom inte på något att skriva - hoppas ni blev nöjda! :)

Världens bästa pappa då, nu & föralltid ♥

På min facebook status: Jag HOPPAS att min pappa klarar sig efter det som hände i Thailand... :(
- Jag saknar han enormt mycket, är rädd att ringa upp han & prata med han. Han brukade alltid ringa men nu ringer han aldrig, vet inte vad jag ska ta mig till... Han betyder så mycket, vill inte tappa kontakten med han. Jag älskar dig världens bästa pappa ! ♥
-------------------------------------------------------------
Andra facebook statusen: Pappa du betyder så himla mycket för mig, hör av dig så snart som möjligt för klarar inte mer. Behöver dig verkligen, hoppas du överlevde översvämningen, hoppas du klarar dig genom allt för det jobbet du har. Jag ska göra allt som krävs jag lovar & jag älskar dig stort min hjälte, nummer ett ♥
Har tyvärr inge bild på han eller på oss.. :(

Justin Bieber ft. Jessica Jarrell - Overboard

Gammal favorit med JUSTIN BIEBER ♥



Tillbaks till fula fängelset [skolan]

Idag är det sista dagen på höstlovet - just saying :(
Jag vill ha lov helt seriöst, skolan är bara katastrof speciellt nu efter höstlovet när man ska ha utvecklingssamtal & allt sånt där hemskt.. Men men, det är 6 hela veckor kvar tills nästa lov och jag längtar redan kan jag säga.
Skolan förvirrar mig bara, vill ha sommarlov nu dåra & skippa vädret nu när vintern börjar närma sig.
Men men har nog sovmorgon imorgon till klockan 09:00 sen slutar jag 16:00 om inte vi får sluta tidigare vilket vi alltid får på E-VAL ;) Orkar inte skriva mer nu, ska kolla facebook, lyssna på massa musik och fixa något att äta.
Bild från i torsdags när jag skulle till Alby
image description

Tagga ut (mp)

Jag ska tagga ut en stund, jag ska träffa Melisa sen Selma för hon kommer efter. Efter ska jag nog träffa Victor kanske, men anyways måste gå. Ha det bra! :)
Bjuder - Bild från i torsdags
image description

Gabriel Brandes - Hijacked

Herregud vad länge sen jag lyssnade på den, förra året I think? ;)
Gammal favorit ♥

Bow Wow ♥

Här har vi katten Bow Wow, riktigt WOOOOOOOOOOOOOOW seriöst!
Hör han sjunga också (den här sjunger han med Chris Brown) & ni vet säkert vem som är vem ;)


Dag 6: 5 favorit låtar.

Har egentligen sjukt många favorit låtar, men anyways här får ni mina 5 favorit låtar + jag lägger upp 2 övriga låtar som är en av mina favorit låtar, så se det som bonus. ;)
LMFAO - Sexy and I Know It


Nicki Minaj - Super Bass


Big Sean - Dance (A$$) Remix ft. Nicki Minaj


Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine


Snoop Dogg - Smoke Weed Everyday (Remix)

Bonus:
Avicii - Levels

David Guetta - Without You ft. Usher

brandon t jackson

KATT SOM BARA DEN.

Smurfarna ♥

Har precis laddat ner smurfarna på datan, ska lungt sitta och kolla på filmen medans jag är uppe och tråkar.
Alla i familjen sover, vad är det här liksom?...fett forever alone liksom daaah :( Men dessutom statestiken ser jätte bra ut, hoppas ni kära läsare stannar! :D Anyways, ska ladda ner fler filmer sen lägga mig & titta på dom för sitter och chattar med folk på facebook som inte har dött ut, haha! Ska messa med folk under filmen, hell yeah vad trevligt or what liksom? :)
Imorgon ska jag nog träffa först Selma & Lavi om han kan, sen ska jag träffa min fina när han kommit hem från sin pappa vilket blir mysigt & kul. För har inte varit med han på länge, inte träffat han sen några veckor sedan helt seriöst eller många månader sen & åh vad jag saknar han + dessutom att se in i hans vackra fina ögon, walla dom är vackra..helt kär i ögonen! ♥♥♥♥♥♥
Men ska byta om till mina mjukisshorts sen lägga mig med datan i sängen & se på filmerna, ha det bra så länge puss! :blush: Ska nog ta & dygna med förloraren Nima också, vinnaren här - I will ! ;) Vi får se vem som är kingen av oss Nima ! :)

David Guetta - Without You ft. Usher


Austin Mahone ♥ ♥ ♥

JAG TROR ATT JAG DÖR, SÅ HIMLA KATTIG HELT SERIÖST. BLI MIN? ♥ ♥ ♥

Dag 5: Dagens outfit.

- Palla.com ;)

Facebook !

Igår kväll så spred det sig om att Facebook skulle bli hackat och försvinna & det stod på aftonbladet. Men nu säger folk att det var ett skämt, stängs ner vid en viss tid osv osv...Jag vet inte vad jag ska tro men det låter helt konstigt anyways. Jag satt och pratade i lur med först Stefania min kusin i timmar om många saker, sen prata vi 3 i ett samtal Så det var jag,Stefania & Selma som prata sen la Selma till Stefanias kille o samtalet (Ahmed) så vi prata om inget i evigheter,men Stefania och Ahmed skulle snacka själva how cute?! :D Jag & Selma bjöd sedan in Jocke så vi snacka om roliga saker, men jag va trött så lyssnade mest, dom sjöng o väckte mig jag svär era bajsmuppar! :( Somna vid 4 i varjefall haha orkar inte skriva mer för vaknade typ nyss? :blush: Ska kolla FACEBOOK nu! ;)

Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.

MEGA festen (haninge festen)
Video > http://www.facebook.com/photo.php?v=232521013479331
(bjuder, herregud)

@ My home

Ligger på sängen och ser på tv just nu, orkade inte blogga igår när jag kom hem för kom hem vid 23:00 tiden efter att varit på plattan o träffat massa. Jag,Sara och Nicole blev jagade runt 9-10 tiden av några Iranier/Kineser..herregud vi dog nästan vi satte oss på varje busshållsplats sen jag såg att dom kom sen så gick vi runt i stan för att slippa dom,skit skarrigt jag lovar :( Men fick skjus hem av Saras pappa vilket var bra & snällt. Jag bloggar från mobilen just nu för orkar inget buuhuu, skulle träffa Victor egentligen men vaknade runt 1-3 tiden idag och han skulle till sin pappa vid 5 tiden så hann inte träffa han :( Och just det! Träffa Nima & Andy igår i Alby, Nice Nice? Sen var vi där en stund o flummade mest jag & Selma för Sonia stod och åt godis och Nima o Andy stod o blablabla.. :P Anyways åkte in till stan vid 5-6 tiden sen träffa vi på nån Comviq snubbe som vi snacka med så vi fixa saker + att han va super trevlig och va super snäll speciellt när vi satt där på plattan på trapporna där Iranierna/Kineserna kom o satt vid oss sen kolla Comviq killen med namnet Sammy på Sara o bah mumla: behöver ni hjälp? :o ( han liknade Nima omg,haha) Men sen rädda Veronica tror jag att hon hette oss o sa att vi skulle träffa några där bort så vi kom ifrån dom. På Mcdonald så stod några mörkhyade killar på en annan sida sen kom dom o ställde sig vid oss, omg... Men berättar mer nät jag är vid datan, see yah! :) Det hände dessutom en SKIT rolig sak när vi prata med Sammy på plattan , haha jag dog v garv helt seriöst. Sjukt härlig kille som är rolig o snäll,han fixa Comviq saken o jag betala 40(fick 20 v Selma) sen betala han 60 kr från hans ficka vilket va snällt för vi hade inte 100 kr på oss! :D

Fixa & trixa...

Väntar tills badrummet ska bli ledig då kan jag gå och fixa mig. Sen måste jag tanka mobilen åhh får utbrott för har inte kunnat smsa på 4a dagar nu vilket är jätte katastrof! :( Ska till Alby med Sonia & Selma vid kanske 3 sen ska vi träffa Sonias kompis Ilker o om Andy & Nima kan så träffar vi dom också + att vi ska träffa Sara senare hihihi weeehooo. Om vi har tid över så kan vi ta och tågluffa right girls? ;) Brist på liv må jag säga ungar, måste fixa mig nu för badrummet är ledig nu! :D

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Mamma - allt hon gjort för mig ♥

Ska lägga mig eller något liknande.

Ska nog ta och lägga mig och se på en film, kanske Gnomeo & Julia igen & ja ursäkta för att den va så "romantisk" hähähä how awesome ? ;)
I want to die bitches, har det så himla tråkigt helt seriöst kolla liksom
vilket liv man kan ha ↓
Snacka om brist på liv right? :) Ska snacka med Sara & Simon nu - själva katterna liksom mjaauu :love:
Sen ska jag prata ut lite saker med Stefania min underbara kusin, ska dessutom skriva om henne på bloggen imorgon I think. Imorgon åker jag kanske till Alby och träffar min hermano Andy + Nima OM dom kan, för Sonia ska ändå dit så kanske hänkar med henne i varjefall men hon ska träffa sin vän Ilker just saying. Men anyways dom tågluffarNa måste höra av sig så fort dom kan annars får jag hänga i orten vilket jag nog inte vill nu när höstlovet håller på att ta slut. Eller så tar jag & träffar några andra jag inte träffat på länge eller så åker jag bara runt, brist på liv liksom. Mamma har nog köpt comviq kompis till mig så måste tanka, wiiiiieooooooo thanks - fuck bas, har inte kunnat smsa på 2-3 dagar & snacka om lycklig då! :D
HAPPINES = STATESTIKEN ÄR GRYM - FORTSÄTT SÅ SÖTNÖTAR ! :D ♥

Till träningen snart bitches.

Sitter och stör min fina vän Sara på facebook , herregud vad jobbig man kan vara men är man sån så är man inget mer om det liksom? ;)
Ska sätta på mig mjukisbyxorna för sitter i mjukisShorts liksom - måste ner till centrum först & möta tjejerna sen går vi till träningen i det kolsvarta mörkret eller heter det ens så?, men what evah... :P
Måste gå snart, så vi hörs i ett inlägg vilket nog blir nästa inlägg för orkar inte skriva nu sorry guys.
Btw, efter träningen ska jag & Sonia + kanske fler på en spökrunda som torget nyss skicka sms om, ahaha jag är inte lättskrämd nej nej jag är hur ball som helst och skriker skiten ur mig bara, åh sho hej liksom...- :blush:

Skogås 142 ♥

- Somras ;)

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.

Lema Rassul - Hon vet det mesta om mig, det vill säga nästan allt om mig och vet mest om mig av alla mina kompisar. Har känt henne sen dagis, berättar allt för henne och hon finns där för mig. Våra mammor var som bästavänner, vi var sjukt tajta och våra mammor med. Hon betyder enormt mycket för mig, jag bara längtar att få träffa henne igen för hon är sååååååååååå saknad ! Har massor att berätta om när jag kommer att träffa henne igen, hoppas det sker snart och inte om flera år för klarar inte av att vänta.. Jag älskar dig och hoppas du hör av dig så snart som möjligt, må gud vara med dig :( ♥
Bild från när vi var på Grönan med klassen - i maj.



Gnomeo & Julia(Juliet)

Har inget att göra så ska kolla på en film som jag precis har laddat ner, jag kan inte messa för har bajs bas - dåligt värre! :( Aja ska kolla på filmen nu för är hur uttråkad som helst för inget händer på facebook ändå och ingen är rolig den här tiden för alla muppar sover eller dom roliga jag känner är inte inne. Både sötnosarna Sara & Fredde är inne - dom hatar varandra vilket ni borde skriva ner, men men riktiga sötnosar är dom & båda är solklart mina, weeeehooo :D Sen är min jättesociala vän John.S inne, smilegroparN wiiiiie vad jag saknat han. Bajs och hej nej men Anyways hejdå vill se på film för orkar inte att vara uttråkad mer guys! ♥
Wooooop wooooop kan se min statestik nu, hur glad som helst efter flera dagar som gått - snacka om glad!

Gästbloggning från världens bästa Rebecca mwahaah.

HEEEEEEEEEEEJ CHACHA KANYAS BLOGGEEEEEEEEEEEEN.

nemen, hejhej på er. :d jak er ett flikka, min namn är ett rebecca. mm aa, jag är inget liv sitter helt alone i mitt rum o tjockar i mig godis. MUMS LIKSOM, JAG ELSKAR GODIS SOM BAMSE ÄLSKAR HONUNG! :DDDDDD okej, nej nu ska jag vara seriös om de går hehe.

jag suger på att blogga, men ni ska veta att kanya är den underbaraste finaste jättebästaste kanya i hela universum! jag älskar dig min posare, HAHAHAHAH.

mm aa, pusspuss bloggen hihihihiihhi. :$ <3


seksiga speglar i skolan, mmmmmmm.

Dom 20 första som gillar

Guys, jag skriver lite kort.
Emilia Årfors - Sjukt gullig tjej, underbar, en man kan lita på och en jag saknar. ♥
Amanda Toivonen - En mega fin tjej, grymt snäll, en jag prata med förut men tappat kontakten med nu men det får vi väl ta och ändra på right? och jag saknar dig grymt mycket ! ♥
Maja Eskelinen - En jättefin tjej, en jag pratade med förut men tappat kontakten med och en jag har umgåtts med♥
Dominika Piersiak - Sjukt gullig, rolig, underbar, en jag umgås och hur snäll som helst - älskad! ♥
Jessica Korpelainen - Hur gullig som helst, snäll, underbar, fin osv och har känt sen förskola + älskad! ♥
Rebecca De Land - Saknar att umgås med, va med henne i somras hela tiden på stranden omg vilka minnen, saknad & älskad + tjejen med torraste humorn. ♥
Jessie Johansson - Vacker människa, en jag vill lära känna, snäll och en jag vill träffa! ♥
Alex Safar - Saknar snubben, en jag har umgåtts med, en jag lärde känna i somras, en jag var med i somras, en som fick mig att vara glad & bara le, en jag var med på grönan+ung med, snygg, snäll och en jag tappat kontakten med - vet inte vad mer jag ska skriva... ♥ ♥
Selma Souihi - En jag känt i flera tusen år, en jag umgås med, betyder mycke för mig, den STÖRSTA smurfen jag känner, älskad och hur underbar som helst, äkta - love! ♥
Adrian Persson - En av dom snyggaste killarna jag känner, verkar hur snäll som helst och en jag vill lära känna + träffa. :) ♥
Julia Brunnstedt - Tjejen är hur vacker som helst, en jag vill lära känna och en jag precis börjat snacka med! ♥
Yaya Johansson - Min fina thailändare, som en syster för mig, enormt snäll och en jag vill träffa oftare. Jag älskar dig hjärtat ♥
Andy Garcia Edouard - Min underbara hermano, finns där för mig när jag behöver en att prata med, äkta, komiker på hög nivå, en jag vill träffa så snart som möjligt, hur snäll som helst, en som betyder grymt mycket för mig & älskad ! ♥
Hafifa Hussain - En jättesnäll tjej i min skola, en jag vill lära känna bättre, som är min kompis storasyter och hur rolig som helst ♥
Sarah Hugolf - Jättefin, snäll, underbar, rolig, äkta och saknad - vi får träffas igen så snart som möjligt! ♥
Arzu Akalinli - Fin, snäll och en jag vill lära känna bättre just saying ! :) ♥
Mattias Bäcklund - Mobbad, kan vara snäll ibland, tokig och jag vet inte vad - cool grabb! ;) ♥
Joel Evaldsson - Söt kille i min parallelklass, rolig, snäll och en jätte social typ. ♥
Theodora Arvanitidis - Saknad, en jag träffa på i somras då vi var på stranden och bada, jättegullig och hur snäll som helst ♥
Elin Grindsäter - Snäll, en i min parallelklass, fin stil, hur rolig som helst och ja vad mer ska man säga underbar :) ♥
Willy - En i min skola/en som gick i min skola, har FETT med snygg stil [ SWAG & grejer! ] , snygg , snäll och bra på pingis - just saying! :) ♥

gästbloggar :)

shuee:)

saga hära :)
kanya bad mig att gästblogga så jag gör väll de :)

ehhm... just nu skypar jag med salle och selma, dom snackar
om att selma ska va smurf i skolan på måndag xd

hahahahah

menmen nu ska jag va lite social mot dom

puss

The cool one.

Har precis gjort klart min NYA design på bloggen och har en NY header.
Hur bra kan det bli liksom daah? - är rätt nöjd faktiskt. Men som ni vet så kommer jag att byta header / design då och då, det låter nog bra ellerhur guys? ;)

Döm inte allt du ser, Tror inte allt du hör, Säg inte allt du vet


Kriga för personen du vill ha, inte den du kan få!

" Du säger till mig att han inte ser bra ut. Jag frågar dig om du har sett honom med mina ögon. "

ⓛⓞⓥⓔ

" du när inte glömd , bara långt ifrån mina tankar "

HISS & DISS

  • KRYSSNINGAR - Då kan man gå runt på båten, festa på kvällen, spela på spelmaskiner, träffa nya, ha kul osv.
    ( När jag var på kryssning den 30-31 oktober så lärde jag känna massa folk, hade kul, gick runt, åkte hiss upp & ner med Jessica. Vi lärde känna massa med killar, killar gör ens kryssning och sen var vi med 3-4 killar som vi lärde känna mitt på natten, den historian kommer i nästa inlägg I think )
  • FACEBOOK - Beroende framkallad säger jag bara, är man beroende så är man.
  • KILLAR SOM KAN SJUNGA/KILLAR SOM SJUNGER - Ryser när killar kan sjunga & killar som sjunger ♥
  • PHOTOSHOP - Det är bara skoj, framför allt när man inte har något att göra så är det bara & leka med photoshop. Leka med alla penslar osv, göra headers, skyltar med mera - vad skulle en blogg vara utan något som innehåller photoshop eller något annat än en blogg?
  • KILLAR MED STIL,GOD PARFYM OSV - Killar ska ha stil, inte för att jag säger att killar med ful stil är helt hopplösa nej det är inte så jag menar. Jag menar att killar ska ha SIN egna stil bara om de är en stil man som tjej diggar för vi tjejer tycker olika. Sen killar med sjukt god parfym, älskar att bara känna lukten av en kille med sjukt god parfym! Sen ska killar vara påhittiga, kunna komma på saker för jag är riktigt dålig att komma på saker ja & så ni förstår. ;)
  • VINTERN - Nu när snön kommer att komma, det blir sjukt mycket kallare & slaskigt. Brrr säger jag bara!
  • KILLAR MED DÅLIG PERSONLIGHET - Seriöst, killen kan se hur bra ut som helst men personligheten kan vara helt kass, för man vet aldrig... Gå & bli kär i killen för hur han ser ut o veta lite hur han är som person sen baaaaaaaaam! Hans personlighet & sätt är kass, player och grejer. Det gillas inte! :s
  • 7AN - Massa plugg,prov,plugg,prov,plugg,prov,plugg osv..
  • Utvecklingssamtal / Omdömen - Åh nej säger jag bara,att ha utveckligssamtal och prata om dom sakerna man är dåliga på suger helt seriöst för man sitter bara där helt nervös & allt. O sen att få sina omdömen brukar inte kännas bra för man kanske får dåliga och bra. Tänk dom som inte ens kämpar i skolan, dom som skiter i skolan & tror att lektioner är kass, ni har fel för man får riktigs dåliga omdämen sen när man får betyg blir det katastrof säger jag bara...!
  • MENS - Alla tjejer har eller kommer att få det nån gång. Det är jobbigt, omg hatar det säger jag bara.
DET HÄR VAR MINA ÅSIKTER -Vi tycker olika, så klaga inte för det var ju som sagt mina åsikter!
FÖR DET ANDRA SÅ ÄR DET MINA SKYLTAR - ingen tar dom utan att fråga eller något liknande!

Chris Mhina - Last Dance

Gammal favorit - Chris Mhina


yeah.

KWEJK.pl - Najlepszy zbiór obrazków z internetu


Dag 1: Din facebook profilbild.

HAR TVÅ FACEBOOK KONTON SÅ DET FÅR BLI TVÅ BILDER + JAG BRUKAR BYTA PROFILBILDER RÄTT OFTA SÅ - MEN JUST NU HAR JAG DOM HÄR ↓

Kanya Älskar Dig @FB


'Kanya Jadkaew @FB


17 dagar - måste göras.

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 favorit låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar. 
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild. 
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: En puss- eller krambild.
Dag 14: Favorit citat.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon

Folk säger att hata är ett starkt ord men kastar runt älska som om det inte vore någonting.

/ På båten.


TrueLove

Ta inga beslut när du är arg och lova ingenting när du är lycklig.


word

Tjejen: Jag älskar dig.
Killen: Skrik det över hela världen
Tjejen *viskar i hans öra*: Jag älskar dig.
Killen: Varför viskade du det till mig ?
Tjejen: För att du är min värld.

RSS 2.0